.

.

ново ! E65 E60 Z4 Х5 Xenon БАЛАСТ КРИЕШЕ ЕДИНИЦА за КОНТРОЛА Светлата КОМПЈУТЕР МОДУЛ 5DV 008 290 00

ново ! E65 E60 Z4 Х5 Xenon БАЛАСТ КРИЕШЕ ЕДИНИЦА за КОНТРОЛА Светлата КОМПЈУТЕР МОДУЛ 5DV 008 290 00

DEN 1920.00 DEN 2400.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

0 јас SUV, САД E53 Х5 4.0 јас Roadster, Европа E85 Z4 3.5 јас Roadster, САД E85 Z4 3.5 јас Roadster, Европа E85 Z4 2.5 si Roadster, Европа E85 Z4 3.8 е SUV, САД E53 Х5 3.0 јас Roadster, САД E85 Z4 3.4 јас SUV, Европа E53 Х5 4.0 јас SUV, Европа E53 Х5 4.8 е SUV, Европа E60 : Детали на E60 E60 525i Седан, САД E60 530i Седан, САД E60 545i Седан, САД E60 М5 Седан, САД E60 520i Седан, Европа E60 525d Седан, Европа E60 525i Седан, Европа E60 530d Седан, Европа E60 530i Седан, Европа E60 535d Седан, Европа E60 545i Седан, Европа E60 М5 Седан, Европа E61 : Детали за E61 E61 525d Туринг, Европа E61 525i Туринг, Европа E61 530d Туринг, Европа E61 535d Туринг, Европа E61 545i Туринг, Европа E65 : Детали за E65 E65 745i Седан, САД E65 760i Седан, САД E65 730d Седан, Европа E65 730i Седан, Европа E65 735i Седан, Европа E65 740d Седан, Европа E65 745i Седан, Европа E65 760i Седан, Европа E66 : Детали за E66 E66 745 Li Седан, САД E66 760 Li Седан, САД E66 730 Li Седан, Европа E66 735 Li Седан, Европа E66 745 Li Седан, Европа E66 760 Li Седан, Европа E67 : Детали за E67 E67 760 Li S Седан, Европа E85 : Детали за E85 E85 Z4 2.0 јас Roadster, Европа E85 Z4 2.6 е SUV, Европа E53 Х5 4.0 si Roadster, Европа94000-023#294000-0237294000-033#294000-0334 294000-034#294000-0342294000-0400294000-0402294000-04047294000-041#294000-0412294000-042#294000-0424294000-0501294000-0502294000-0503294000-0532294000-0560 294000-0581 294000-062#294000-0621294000-064#294000-0640294000-0654294000-066#294000-0662294000-0690294000-0750294000-0763 294000-0770 294000-0782 294000-0840 294000-09523480-31021 23480-31020  23480-28013 23480-21020 22380-28013  04221-27011 294009-0260 096360-0760  096710-0062 096710-005204221-27011 294009-0260 294009-0120
.6 е SUV, САД E53 Х5 4.0 d SUV, Европа E53 Х5 3.2 јас Roadster, Европа E85 Z4 2.2 Roadster, САД E85 Z4 2.
гаранција за квалитет 1year!
тестирани пред да брод!
оригинален квалитет делови!
ново ! E65 E60 Z4 Х5 Xenon БАЛАСТ КРИЕШЕ ЕДИНИЦА за КОНТРОЛА Светлата КОМПЈУТЕР МОДУЛ 5 DV 008 290 00 одговара :
53 : Детали за E53 E53 Х5 3.

Главните својства

Тип На Објект:
Извори На Светло
Wattage:
35w
Бренд Име:
GZKAIMIN
Температура На Боја:
3000K
Извор На Светлина:
Ксенон
Автомобил модел:
E36

Избор на купувачот